Zoomed aspen snake bedding

Nu!

8.8 Liter van €6,95, nu voor €5,95

26.4 Liter van €18,95, nu voor €15,95

€ 5,95

Aspen slangen-bodembedekking

Favoriete bodembedekking van terrariumprofessionals over de hele wereld!

 

Sterk absorberend (absorptiecoëfficiënt 191°k)

 

Zoo Med Aspen slangen-bodembedekking is voor 99,9% stofvrij, niet giftig, hypoallergeen, absorbeert sterker dan andere bodembedekkingen en bevat geen schadelijke oliën.

 

Gebruiksaanwijzingen:

Stort voldoende Zoo Med Aspen slangen-bodembedekking in uw terrarium. Verspreid een laag bodembedekking van minstens 5 cm dik over de gehele bodem van het terrarium. (Bij zeer grote/zware slangen moet u de laagdikte mogelijk to 10 cm verhogen.)

 

Water:

Het water moet altijd schoon zijn. De waterkom moet uw slang voldoende ruimte bieden om zich erin op te rollen. Vermijd dat de kom overstroomt wanneer de slang geheel is ondergedoken.

 

Voeren (zeer belangrijk):

We adviseren slangen en hagedissen te voeren met behulp van een afzonderlijke voederbak. Daarmee voorkomt u dat uw reptiel per ongeluk het substraatmateriaal inslikt, wat de gezondheid kan beinvloeden en mogelijk tot de dood van uw dier kan leiden.

 

Schoonmaken:

Controleer de kooi dagelijks en verwijder utiwerpselen en ander afval. Vervang de gehele bodembedekking wanneer het substraat aanhoudend een doordringende geur afgeeft.

Meer informatie
Merk Zoomed
Schrijf uw eigen review
Je reviewt:Zoomed aspen snake bedding
Jouw beoordeling

Elke zaterdag rijdt de Heevis bezorgdienst vaste routes in Nederland. 

Voor de bezorgdatums in uw provincie zie onderstaand schema. Om op tijd geleverd te kunnen worden is het noodzakelijk dat uw bestelling op de maandag vooraf (vóór 12.00 uur) bij Heevis binnen is. U wordt duidelijk geïnformeerd of het bestelde voorradig is.

Bij geen aanwezigheid op de doorgegeven bezorgdatum, worden de bezorgkosten altijd in rekening gebracht.

De bezorger levert uitsluitend op de begane grond. Verdere uitleg over eventuele instalatie etc. kan niet via de chauffeur gecommuniceerd worden. Daarvoor kan contact worden opgenomen met onze winkel in Eindhoven.

Levering uitsluitend binnen Nederland en een gedeelte België (met uitzondering van de eilanden).

Op de bezorg-datum dient tussen 08.00 uur en 20.00 uur altijd iemand aanwezig te zijn om het bestelde in ontvangst te nemen.

De tijdindicatie kunnen wij de vrijdag van te voren doorgeven.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan doorgegeven voorraden of bezorg-datums. Door een bestelling te plaatsen accepteert u onze leveringsvoorwaarden.

Search engine powered by ElasticSuite
Copyright © 2020 Heevis.