Hypancistrus sp. (L410)

€ 36,95
1 -3 werkdagen
Levertijd: 1 -3 werkdagen

Hypancistrus sp. (L410)

Temperatuur: 29 °C
Ph: 7,5
Kh: 4
Gh: 7
Geleidbaarheid: 750 µs
Kweek: Een legsel heeft ongeveer 25 eieren en de eieren komen rond de 4 á 5 dagen uit. Zij worden goed beschermt door de L-nummer, maar soms worden de jongen per ongeluk uit de leghol waaiert. In dit geval verplaatsen wij deze jongen tijdelijk naar een aanhang-kweekbakje.
Na 1 á 2 weken is dooierzak van de jongen verdwenen en beginnen de jongen in en uit het hol te zwemmen. Uiteindelijk hebben zij zoveel lef, dat zij het hol permanent verlaten. Ondertussen verplaatsen wij de jongen naar een andere kweekbak waar ook jonge discusvissen opgroeien. Het voordeel is dat daar voldoende voedsel is en zij worden niet bedreigd door grote vissen. Gemiddeld groeien de jongen L-nummers 1 cm per maand.

Meer informatie
Merk Heevis
Levertijd 1 -3 werkdagen
Schrijf uw eigen review
Je reviewt:Hypancistrus sp. (L410)
Jouw beoordeling

Elke zaterdag rijdt de Heevis bezorgdienst vaste routes in Nederland. 

Voor de bezorgdatums in uw provincie zie onderstaand schema. Om op tijd geleverd te kunnen worden is het noodzakelijk dat uw bestelling op de maandag vooraf (vóór 12.00 uur) bij Heevis binnen is. U wordt duidelijk geïnformeerd of het bestelde voorradig is.

Let op! Niet alle dieren op onze site zijn toegestaan in Belgie. Dit door de Vlarem wetgeving. Check voor je de bestelling plaatst, of het gewenste dier toegestaan is. (hier is een Belgische positieflijst voor) 

 

Bij geen aanwezigheid op de doorgegeven bezorgdatum, worden de bezorgkosten altijd in rekening gebracht.

De bezorgkosten voor levende dieren zijn altijd €28,75 per zending ongeacht de ordergrootte.

Levering uitsluitend binnen Nederland en een gedeelte België (met uitzondering van de eilanden).

Op de bezorg-datum dient tussen 08.00 uur en 20.00 uur altijd iemand aanwezig te zijn om de dieren in ontvangst te nemen.

De tijdindicatie kunnen wij de vrijdag van te voren doorgeven.

De ontvanger van de dieren is minimaal 16 jaar (legitimatie verplicht).

Bij DOA (Dead on arrival) crediteerd Heevis áltijd het betaalde bedrag van het dier. Het is niet mogelijk om een dier na te leveren. In geval van DOA stuur een foto van het dier naar webshop@heevis.nl

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan doorgegeven voorraden of bezorg-datums. Door een bestelling te plaatsen accepteert u onze leveringsvoorwaarden.

Search engine powered by ElasticSuite
Copyright © 2020 Heevis.