Ancistrus Leucostictus

€ 8,95
Ancistrus Leucostictus Beschrijving: Een ancistrus is een populaire algeneter. Ze zijn ook makkelijk om te houden en de mannetjes zien er leuk uit. ALs de vissen ouder worden krijgen de mannetje namelijk grote stekels of een "gewei" op hun kop. De stekels gaan zich ontwikkelend als de visjes rond de 5-6 cm zijn. De vissen zijn uitgegroeid bij 12 cm, ookal worden ze vaak niet zo groot in het aquarium. Het zijn zeer vreedzame vissen, houdt alleen nooit 2 mannetjes bij elkaar. Deze willen wel eens gaan vechten. Houd ze daarom in een paar of solitair. Ancistrussen voeden zich vooral met algen. U kunt ze het beste bijvoeden met algentabletten en groenvoer zoals komkommers. Het is een omnivoor dus dierlijk voor wordt ook aangenomen. Verspreiding: Vis uit Zuid-Amerika, uit het amazone gebied. Aquarium vereisten: Dit is een tropische vis dus een minimale temperatuus van 22 graden is vereist tot en maximale 26 graden. Ze kunnen prima in een bak van minimaal 80cm lang, maar hoe groter hoe beter natuurlijk. Ze houden van veel beplanting en kienhout, richt dit zo in dat dit genoeg schuilmogelijkheden veroorzaakt. Uit het kienhout houden ze ook hun voedingsstoffen. Zorg voor wat gedempt licht, dit kan gecreëerd worden door bijvoorbeeld drijfplanten.dit kan bereikt worden door bijvoorbeeld drijfplanten. Ook is zacht bodemmateriaal zoals zand aan te raden. Kweek: De kweek is niet moeilijk. Stel een kweekbak op met één mannetje zorg hier voor voldoende schuilgelegenheden waar de eieren af gezet kunnen worden. Voeg na twee weken één vrouwtje toe. Als de eiren zijn afgezet moet het vrouwtje weer verwijdert worden; het mannetje doet de verzorging. Geschikte combinaties: Vredelievende vis, laat elke medebewoner met rust. Alleen manlijke soortgenoten worden opgejaagd en kunnen overlijden door overmatig stress. Kweek: Herkomst: Zuid-Amerika Maximale lengte: 12 cm Plaats in het aquarium: Bodem Hoeveelheid licht: matig Temperatuur: 22 tot 26C Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk Leeftijd: 10 tot 15 jaar Inkoop: nakweek Temperament: Zeer vreedzaam
Meer informatie
Merk Heevis
Schrijf uw eigen review
Je reviewt:Ancistrus Leucostictus
Jouw beoordeling

Elke zaterdag rijdt de Heevis bezorgdienst vaste routes in Nederland. 

Voor de bezorgdatums in uw provincie zie onderstaand schema. Om op tijd geleverd te kunnen worden is het noodzakelijk dat uw bestelling op de maandag vooraf (vóór 12.00 uur) bij Heevis binnen is. U wordt duidelijk geïnformeerd of het bestelde voorradig is.

Let op! Niet alle dieren op onze site zijn toegestaan in Belgie. Dit door de Vlarem wetgeving. Check voor je de bestelling plaatst, of het gewenste dier toegestaan is. (hier is een Belgische positieflijst voor) 

 

Bij geen aanwezigheid op de doorgegeven bezorgdatum, worden de bezorgkosten altijd in rekening gebracht.

De bezorgkosten voor levende dieren zijn altijd €28,75 per zending ongeacht de ordergrootte.

Levering uitsluitend binnen Nederland en een gedeelte België (met uitzondering van de eilanden).

Op de bezorg-datum dient tussen 08.00 uur en 20.00 uur altijd iemand aanwezig te zijn om de dieren in ontvangst te nemen.

De tijdindicatie kunnen wij de vrijdag van te voren doorgeven.

De ontvanger van de dieren is minimaal 16 jaar (legitimatie verplicht).

Bij DOA (Dead on arrival) crediteerd Heevis áltijd het betaalde bedrag van het dier. Het is niet mogelijk om een dier na te leveren. In geval van DOA stuur een foto van het dier naar webshop@heevis.nl

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan doorgegeven voorraden of bezorg-datums. Door een bestelling te plaatsen accepteert u onze leveringsvoorwaarden.

Search engine powered by ElasticSuite
Copyright © 2020 Heevis.