Tylomelania sp. Chocolate Poso Sulawesi - Slak

€ 5,95

Tylomelania sp. Chocolate Poso Sulawesi - Slak

Deze slakken eten het liefst zachte algen en afgestorven plantaardig materiaal dat zich op de bodem heeft verzameld. Zij schuwen er ook niet voor terug om een dood visje te verorberen en droogvoer lusten ze ook. Ze zijn relatief makkelijk te houden bij een water temperatuur van 25 tot 30°C en een pH van 7 tot 8.5. Let er wel op dat de KH en de GH niet onder de 5 graden komt, de mineralen calcium en magnesium, heeft de slak nodig voor de opbouw van zijn slakkenhuis. Ze kunnen meerdere jaren oud worden en maximaal 80mm groot.

Meer informatie
Merk Heevis
Schrijf uw eigen review
Je reviewt:Tylomelania sp. Chocolate Poso Sulawesi - Slak
Jouw beoordeling

Elke zaterdag rijdt de Heevis bezorgdienst vaste routes in Nederland. 

Voor de bezorgdatums in uw provincie zie onderstaand schema. Om op tijd geleverd te kunnen worden is het noodzakelijk dat uw bestelling op de maandag vooraf (vóór 12.00 uur) bij Heevis binnen is. U wordt duidelijk geïnformeerd of het bestelde voorradig is.

Let op! Niet alle dieren op onze site zijn toegestaan in Belgie. Dit door de Vlarem wetgeving. Check voor je de bestelling plaatst, of het gewenste dier toegestaan is. (hier is een Belgische positieflijst voor) 

 

Bij geen aanwezigheid op de doorgegeven bezorgdatum, worden de bezorgkosten altijd in rekening gebracht.

De bezorgkosten voor levende dieren zijn altijd €28,75 per zending ongeacht de ordergrootte.

Levering uitsluitend binnen Nederland en een gedeelte België (met uitzondering van de eilanden).

Op de bezorg-datum dient tussen 08.00 uur en 20.00 uur altijd iemand aanwezig te zijn om de dieren in ontvangst te nemen.

De tijdindicatie kunnen wij de vrijdag van te voren doorgeven.

De ontvanger van de dieren is minimaal 16 jaar (legitimatie verplicht).

Bij DOA (Dead on arrival) crediteerd Heevis áltijd het betaalde bedrag van het dier. Het is niet mogelijk om een dier na te leveren. In geval van DOA stuur een foto van het dier naar webshop@heevis.nl

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan doorgegeven voorraden of bezorg-datums. Door een bestelling te plaatsen accepteert u onze leveringsvoorwaarden.

Search engine powered by ElasticSuite
Copyright © 2020 Heevis.