twinstar nano

€ 179,00
Gratis verzending!

TWINSTAR nano helpt bij het bestrijden van algen in het aquarium, zonder schadelijke bijwerkingen voor de ecologische omgeving in het aquarium en houdt het aquarium schoon door het elimineren van sporen in de eerste vermeerderingsfase.

In een mooi aquarium is niets vervelender dan aangroei van algen. Het kost soms veel moeite om deze in toom te houden. Zeker in de opstartfase waar een overshot aan voedingsstoffen er voor kan zorgen dat algen zich snel vermeerderen. Door de wolk microbubbels die de elektrode produceert wordt het aquariumwater gesteriliseerd en zo voorkomt het de groei van algen. De microbubbles die aan het aquarium worden afgegeven, vernietigen de celwand van algsporen en ziektekiemen en remmen zo de groei van onder andere:
•groene algen
•draadalgen
•bruine alg
•blauwe alg
•pluisalg
•groene puntalg

Op een biologisch verantwoorde manier algen bestrijden in het aquarium

Meer informatie
Merk ADM
Schrijf uw eigen review
Je reviewt:twinstar nano
Jouw beoordeling

Elke zaterdag rijdt de Heevis bezorgdienst vaste routes in Nederland. 

Voor de bezorgdatums in uw provincie zie onderstaand schema. Om op tijd geleverd te kunnen worden is het noodzakelijk dat uw bestelling op de maandag vooraf (vóór 12.00 uur) bij Heevis binnen is. U wordt duidelijk geïnformeerd of het bestelde voorradig is.

Bij geen aanwezigheid op de doorgegeven bezorgdatum, worden de bezorgkosten altijd in rekening gebracht.

De bezorger levert uitsluitend op de begane grond. Verdere uitleg over eventuele instalatie etc. kan niet via de chauffeur gecommuniceerd worden. Daarvoor kan contact worden opgenomen met onze winkel in Eindhoven.

Levering uitsluitend binnen Nederland en een gedeelte België (met uitzondering van de eilanden).

Op de bezorg-datum dient tussen 08.00 uur en 20.00 uur altijd iemand aanwezig te zijn om het bestelde in ontvangst te nemen.

De tijdindicatie kunnen wij de vrijdag van te voren doorgeven.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan doorgegeven voorraden of bezorg-datums. Door een bestelling te plaatsen accepteert u onze leveringsvoorwaarden.

Search engine powered by ElasticSuite
Copyright © 2020 Heevis.