LET OP: Door de enorme drukte kan het zijn dat uw bestelling later wordt verstuurd/geleverd dan u van ons gewend bent

twinstar mini s

€ 159,00
Gratis verzending!

TWINSTAR mini S steriliseert het aquariumwater! Het vermindert de ziekteverwekkers en ziektekiemen in het water. Daarnaast verbetert de Mini S de helderheid, plantengroei en vitaliteit van het aquarium.

TWINSTAR mini S is in het bijzonder geschikt als hulpmiddel bij het kweken van vissen. Het uitgebreid geprogrammeerde algoritme van control unit stelt zichzelf in aan de hand van de omstandigheden in het aquarium. De steriliserende werking is onschadelijk voor bacteriën in het substraat of filter. In tegenstelling tot UV lampen is de TWINSTAR niet continue in bedrijf, maar maakt het aquariumwater wel veel efficiënter vrij van schadelijke ziektekiemen.

TWINSTAR remt effectief de groei van algen, zonder schadelijk te zijn voor de ecologische omgeving in het aquarium. Het houdt het aquarium schoon door sporen van algen en ziektekiemen te elimineren. De micro-bubbles vernietigen de celwand van groene algen en is onschadelijk voor aërobe bacteriën. Ook aquariumplanten blijven vrij van aangroei van algen. Hierdoor zijn zij beter in staat om voedingsstoffen op te nemen en hebben algen minder kans!

Meer informatie
Merk ADM
Schrijf uw eigen review
Je reviewt:twinstar mini s
Jouw beoordeling


Copyright © 2020 Heevis.