twinstar mini s

€ 159,00
Gratis verzending!

TWINSTAR mini S steriliseert het aquariumwater! Het vermindert de ziekteverwekkers en ziektekiemen in het water. Daarnaast verbetert de Mini S de helderheid, plantengroei en vitaliteit van het aquarium.

TWINSTAR mini S is in het bijzonder geschikt als hulpmiddel bij het kweken van vissen. Het uitgebreid geprogrammeerde algoritme van control unit stelt zichzelf in aan de hand van de omstandigheden in het aquarium. De steriliserende werking is onschadelijk voor bacteriën in het substraat of filter. In tegenstelling tot UV lampen is de TWINSTAR niet continue in bedrijf, maar maakt het aquariumwater wel veel efficiënter vrij van schadelijke ziektekiemen.

TWINSTAR remt effectief de groei van algen, zonder schadelijk te zijn voor de ecologische omgeving in het aquarium. Het houdt het aquarium schoon door sporen van algen en ziektekiemen te elimineren. De micro-bubbles vernietigen de celwand van groene algen en is onschadelijk voor aërobe bacteriën. Ook aquariumplanten blijven vrij van aangroei van algen. Hierdoor zijn zij beter in staat om voedingsstoffen op te nemen en hebben algen minder kans!

Meer informatie
Merk ADM
Schrijf uw eigen review
Je reviewt:twinstar mini s
Jouw beoordeling

Elke zaterdag rijdt de Heevis bezorgdienst vaste routes in Nederland. 

Voor de bezorgdatums in uw provincie zie onderstaand schema. Om op tijd geleverd te kunnen worden is het noodzakelijk dat uw bestelling op de maandag vooraf (vóór 12.00 uur) bij Heevis binnen is. U wordt duidelijk geïnformeerd of het bestelde voorradig is.

Bij geen aanwezigheid op de doorgegeven bezorgdatum, worden de bezorgkosten altijd in rekening gebracht.

De bezorger levert uitsluitend op de begane grond. Verdere uitleg over eventuele instalatie etc. kan niet via de chauffeur gecommuniceerd worden. Daarvoor kan contact worden opgenomen met onze winkel in Eindhoven.

Levering uitsluitend binnen Nederland en een gedeelte België (met uitzondering van de eilanden).

Op de bezorg-datum dient tussen 08.00 uur en 20.00 uur altijd iemand aanwezig te zijn om het bestelde in ontvangst te nemen.

De tijdindicatie kunnen wij de vrijdag van te voren doorgeven.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan doorgegeven voorraden of bezorg-datums. Door een bestelling te plaatsen accepteert u onze leveringsvoorwaarden.

Search engine powered by ElasticSuite
Copyright © 2020 Heevis.