Stylophora subseriata pink

€ 58,50
Stylophora subseriata pink maat S Overzicht De Stylophora Coral is een kleine poliep steenachtige (SPS) koraal meestal aangeduid als Paw, Club Finger Cat's, Cluster, Brush, of Bird's Nest Coral. Het heeft vestigingen afgerond met stompe uiteinden dat het onderscheiden van andere nauw verwante SPS koralen. Het is een mooie roze kleur, en is in staat zich aan te passen aan vele verschillende verlichting en waterstroom regimes in het aquarium. Het is een matig moeilijk koraal in het rif aquarium te houden en mag alleen tot een volwassen rif aquarium worden opgenomen. Om de helderste kleuren uit te brengen, de Stylophora Coral heeft sterke verlichting die door voorkeur metaalhalogeniden, maar intense kracht compact of T-5 TL-verlichting kan voldoende zijn. Voor aanhoudend goede gezondheid, zal ook de toevoeging van calcium, strontium en andere sporenelementen aan het water nodig. Hoewel het niet nodig extra voedsel om zijn gezondheid in het rif aquarium te handhaven, zal het voeden met micro-plankton of voedingsmiddelen bestemd voor filter voeden ongewervelde dieren in de avond als de poliepen worden uitgebreid.
Meer informatie
Merk Heevis
Schrijf uw eigen review
Je reviewt:Stylophora subseriata pink
Jouw beoordeling

Elke zaterdag rijdt de Heevis bezorgdienst vaste routes in Nederland. 

Voor de bezorgdatums in uw provincie zie onderstaand schema. Om op tijd geleverd te kunnen worden is het noodzakelijk dat uw bestelling op de maandag vooraf (vóór 12.00 uur) bij Heevis binnen is. U wordt duidelijk geïnformeerd of het bestelde voorradig is.

Let op! Niet alle dieren op onze site zijn toegestaan in Belgie. Dit door de Vlarem wetgeving. Check voor je de bestelling plaatst, of het gewenste dier toegestaan is. (hier is een Belgische positieflijst voor) 

 

Bij geen aanwezigheid op de doorgegeven bezorgdatum, worden de bezorgkosten altijd in rekening gebracht.

De bezorgkosten voor levende dieren zijn altijd €28,75 per zending ongeacht de ordergrootte.

Levering uitsluitend binnen Nederland en een gedeelte België (met uitzondering van de eilanden).

Op de bezorg-datum dient tussen 08.00 uur en 20.00 uur altijd iemand aanwezig te zijn om de dieren in ontvangst te nemen.

De tijdindicatie kunnen wij de vrijdag van te voren doorgeven.

De ontvanger van de dieren is minimaal 16 jaar (legitimatie verplicht).

Bij DOA (Dead on arrival) crediteerd Heevis áltijd het betaalde bedrag van het dier. Het is niet mogelijk om een dier na te leveren. In geval van DOA stuur een foto van het dier naar webshop@heevis.nl

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan doorgegeven voorraden of bezorg-datums. Door een bestelling te plaatsen accepteert u onze leveringsvoorwaarden.

Search engine powered by ElasticSuite
Copyright © 2020 Heevis.