sera UV-C systeem 5 watt

€ 98,09
Gratis verzending!

sera UV-C-System 5 W
 

Veelzijdige UV-zuiveraar

Het nieuwe waterzuiveraar sera UV-C-systeem 5 W is optimaal geschikt voor aquariums tot 500 liter. Bovendien is het eenvoudig te bedienen toestel universeel inzetbaar. Het zuivert zowel zoet- als ook zeewater effectief en kan of als stromingspomp of als buitenfilter ingezet worden.

UV-systemen zijn een ideale toevoeging bij de gebruikelijke waterfilters. Hun ultraviolet licht verwijderd zweefalgen als ook bacteriële vertroebelingen en zorgd zo voor kristal helder water. Het sera UV-C-systeem 5 W verhinderd ook effectief sporen van andere algen en reduceerd daardoor duidelijk hun groei.

Daarboven reduceert een waterzuiveraar de concentratie van kiemen in het aquarium evenals het risico van infectieziektes.

UV-zuiveraars worden daarom in eerste instantie ingezet door kwekers en importhandelaars, om ziektes te voorkomen.

Het nieuwe UV-C-systeem 5 W werd door de aquaristiek-fabrikant sera speciaal voor aquariums tot 500 liter inhoudsvermogen ontwikkelt en is daardoor bijzonder interessant voor particuliere gebruikers. Hobby-aquarianer profiteren ook van de  sera UV-C-energiespaarlamp, die hoogste effectiviteit bij minder energieverbruik geeft.

Het veelzijdige systeem is de juiste aanbeveling voor bijna iedere situatie: Het is zowel geschikt voor zoet-, als ook zeewater aquariums. Dankzij de multifunctionele aansluiting kan het toestel aan een stromingspomp (bijvoorbeeld de sera P 1200) of een buitenfilter (bijvoorbeeld de sera fil bioactive 130 oder 250) aangesloten worden. Daarbij  laat het vario-slang aansluitstuk het gebruik van slangen met een diameter van 15 mm, 20 mm of 25 mm toe.

Meer informatie
Merk Sera
Schrijf uw eigen review
Je reviewt:sera UV-C systeem 5 watt
Jouw beoordeling

Search engine powered by ElasticSuite
Copyright © 2020 Heevis.