LET OP: Door de enorme drukte kan het zijn dat uw bestelling later wordt verstuurd/geleverd dan u van ons gewend bent

sera KH/PH plus

€ 6,69

Stabiliteit en veiligheid

  • Stabiliseert en beveiligd de pH-waarde
  • Werkt tegen biogene ontkalking
  • Creëert bij de soort passende omstandigheden (b.v. voor Afrikaanse cichliden)De carbonaathardheid (KH) is een van de belangrijkste waterwaarden in het aquarium.

Een groot gedeelte van de in een zoetwateraquarium gehouden vissoorten geeft de voorkeur aan relatief hard water. Bovendien fungeert de KH als buffer, die gevaarlijke schommelingen van de pH-waarde voorkomt (o.a. zuurgraadval).

Voor alle gezelschapsbakken geldt daarom de regel om een KH van min. 6 °dKH aan te houden (duidelijk hoger nog voor speciale gevallen, zoals de Afrikaanse cichliden). Zo is het welbevinden van de vissen gewaarborgd en het aquariumwater is bijzonder belastbaar en gemakkelijk te onderhouden.

sera KH/pH-plus verhoogt de KH precies en langdurig tot de gewenste waarde. De pH-waarde wordt omzichtig meeverhoogd en vooral veilig gestabiliseerd.


Aanbevolen dosering

5 ml sera KH/pH-plus verhoogt de carbonaathardheid van 30 l water met 1 °dKH. Wij raden een verhoging van de KH-waarde in het aquarium met maximaal 2 °dKH per dag aan. 30 minuten voor en na het toedienen de pH-/KH-waarde met de sera pH-Test resp. sera kH-Test controleren.

sera KH/pH-plus 100 ml

sera KH/pH-plus 250 ml

sera KH/pH-plus 500 ml

sera KH/pH-plus 2500 ml

sera KH/pH-plus 5000 ml

Meer informatie
EAN 4001942038102
Merk Sera
Schrijf uw eigen review
Je reviewt:sera KH/PH plus
Jouw beoordeling

Verzendinfo


Copyright © 2020 Heevis.