sera florenette

€ 8,49

Sera Florenette 24 Tabs 

Sera Florenette 50 Tabs 

Plantenverzorging met een voorraad voedingsstoffen bij de wortels

  • Basisverzorging
  • Voor de wortels, met bezinkselwerking
  • Voor aquariumplantenVoor overwegend op de wortels terende waterplanten is sera florenette de ideale plantenverzorging.

Het bodemtablet voorziet waterplanten van alle belangrijke mineralen en sporenelementen voor een gezonde en kleurrijke groei. Door de speciale formule wordt een langdurige, gelijkmatige en omvangrijke voorziening, ook en met name van het vaak gelimiteerde ijzer gegarandeerd. Effectieve natuurlijke groeiversterkers zorgen voor een flinke groeigolf, die onder andere de fase van wortel schieten aanzienlijk vergemakkelijkt.

Dit product is nitraat- en fosfaatvrij. Het is voor alle lagere dieren goed te verdragen. Door het goede groeipercentage van de waterplanten hebben algen geen kans op vermeerdering.

De combinatie van sera florenette en sera florena is perfect op elkaar afgestemd en voorziet in alle behoeften van de verschillende soorten waterplanten.


Aanbevolen dosering

Om de 2 weken 1 tabl. / 20 l doseren. De tabletten worden nabij de plantenwortelen ca. 1 – 2 cm in de bodem geduwd (c.q. tabletten delen en verdelen).

Alleen te gebruiken in geval van erkende behoefte. De benodigde dosissen mogen niet overschreden worden.

Meer informatie
EAN 4001942033206
Merk Sera
Schrijf uw eigen review
Je reviewt:sera florenette
Jouw beoordeling

Search engine powered by ElasticSuite
Copyright © 2020 Heevis.