sera filter biostart 50 ml

€ 7,69

Sera Filter Biostart 50 ml 

Bacteriën en enzymen staan hier in de startblokken


Uitwerpselen van de vissen, voederresten en afgestorven planten vormen snel een laag molm op de bodem van het aquarium. Het uitgebalanceerde mengsel van reinigingsbacteriën en biologisch actieve enzymen in sera filter biostart breekt molm af en start zo de verdere afbraak van schadelijke stoffen in het filter. sera filter biostart is de ideale partner van sera bio nitrivec, dat vervolgens de taak van sera filter biostart overneemt. Samen zorgen de twee producten voor helder en gezond aquariumwater. Als filtermateriaal met groot vermogen schept sera siporax Professional de ideale omstandigheden voor sera filter biostart en sera bio nitrivec.

Meer informatie
Merk Sera
Schrijf uw eigen review
Je reviewt:sera filter biostart 50 ml
Jouw beoordeling

Elke zaterdag rijdt de Heevis bezorgdienst vaste routes in Nederland. 

Voor de bezorgdatums in uw provincie zie onderstaand schema. Om op tijd geleverd te kunnen worden is het noodzakelijk dat uw bestelling op de maandag vooraf (vóór 12.00 uur) bij Heevis binnen is. U wordt duidelijk geïnformeerd of het bestelde voorradig is.

Bij geen aanwezigheid op de doorgegeven bezorgdatum, worden de bezorgkosten altijd in rekening gebracht.

De bezorger levert uitsluitend op de begane grond. Verdere uitleg over eventuele instalatie etc. kan niet via de chauffeur gecommuniceerd worden. Daarvoor kan contact worden opgenomen met onze winkel in Eindhoven.

Levering uitsluitend binnen Nederland en een gedeelte België (met uitzondering van de eilanden).

Op de bezorg-datum dient tussen 08.00 uur en 20.00 uur altijd iemand aanwezig te zijn om het bestelde in ontvangst te nemen.

De tijdindicatie kunnen wij de vrijdag van te voren doorgeven.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan doorgegeven voorraden of bezorg-datums. Door een bestelling te plaatsen accepteert u onze leveringsvoorwaarden.

Search engine powered by ElasticSuite
Copyright © 2020 Heevis.