Red Sea Max S 500

€ 4.399,00

Beste, op dit moment hanteert Red Sea extra vrachttoeslag per aquarium.
Dit zal van tijdelijke aard zijn, alleen is nog niet bekend tot wanneer deze extra kosten worden doorberekend.

Dit is een Heevis Premium Artikel en bij aanschaf van een van deze artikelen ontvangt u een cadeaubon van:

Red Sea Max S 500 (Zwart): €199,95
Red Sea Max S 500 (Wit): €209,95

Deze nieuwe modellen zijn gebouwd volgens hoge kwaliteitsnormen en bieden een ideale oplossing voor elke hobbyist die op zoek is naar een groter en verfijnd rifsysteem.

De Red Sea Max S LED aquarium zijn een volledige ‘’reefscaping’’ oplossing.

Niet voor niets is de Max S-serie het vlaggenschip van Red Sea, dit systeem heeft namelijk de allernieuwste technologie voor het makkelijk houden van een rif aquarium.

WiFi bedienbare ReefLED 90 verlichting, Red Sea’s reef-spec filter en circulatiesystemen, uitbreidbare sump met meegeleverde eiwitafschuimer van Red Sea en het plug en play control center verwerkt in het meubel zorgen ervoor dat je je kan focussen op de schoonheid en diversiteit van je eigen koraalrif. Met de Red Sea Max S hoef je je dus geen zorgen meer te maken of techniek sterk genoeg is of op elkaar aansluit. 

MAX S-serie op maat gemaakte systemen

MAX S systemen zijn verkrijgbaar in wit en zwart. De zijwanden en de deuren van de kast zijn bevestigd aan een zeewaterbestendig aluminium frame en kunnen indien noodzakelijk in de toekomst vervangen worden, waardoor renovatie of een complete kleurverandering op een functionerend aquarium mogelijk is.

Deze functie in combinatie met de vervangbare trim op de verlichting en aquarium geven een ongeëvenaarde levensduur en flexibiliteit.
Alle externe oppervlakken zijn gecoat met een weerbestendige polyurethenverf (vergelijkbaar met die uit de auto-industrie), die een elegante en duurzame afwerking heeft. 

Elegantie en duurzaamheid gecombineerd

MAX S-serie aquaria zijn gebouwd uit 12-15mm ultrahelder (laag ijzer) glas, ondersteund door zoutwaterbestendige kunststoffen en een zeewaterbestendig geanodiseerd aluminiumframe. Ontworpen voor een eenvoudige thuismontage, is al het lijmen, zagen en bedrading al voor je gedaan. 

Geavanceerd LED verlichtingssysteem met geïntegreerde WiFi 

De Red Sea Max S bevat nieuwe ReefLED 90 verlichting, die de meest actuele LED-technologie biedt om superieure prestaties te leveren. Tevens bied de LED een opmerkelijk gebruikersvriendelijke bediening.

 

Het revolutionaire besturingssysteem past de kracht die beschikbaar is op elke kleur dynamisch aan, door gebruik te maken van stroom die niet door andere kleuren gebruikt wordt, waardoor de geselecteerde kanalen effectief kunnen worden verhoogd tot meer dan 100% output. 

De verlichting is volledig te bedienen via een ingebouwde wifi die bedienbaar is met iOS- en Android-apparaten die wifi geschikt zijn.

Het verlichtingsarmatuur is Red Sea’s unieke ontwerp wat de ReefLED 90 makkelijk over de lengte van het aquarium verplaatst. Dit zorgt er tevens voor dat je makkelijk in het aquarium kan voor onderhoud.

MAX S-serie Volledige rif filtersysteem

Het volledige rif filtreringssysteem begint met de oppervlakte-skimmer die het water naar de sump in het meubel brengt via een stille doorstroomstroomregelaar. Het gefilterde water wordt teruggebracht naar het aquarium door een opvoerpomp die het water ook langs alle filtratiesystemen brengt, zoals micronfilterzakken, hoge kwaliteit actieve filterkool de eiwitschimmer en een optionele chiller en / of reactoren.

De verbinding tussen het aquarium en de sump gaat via standaard meegeleverde verbindingsstukken die makkelijk aan elkaar verbonden worden. Het lijmen van deze verbindingen is geen vereiste!

MAX S-serie geïntegreerd power center

Het MAX S-serie filtersysteem wordt aangestuurd door het plug en play power center concept en heeft gemakkelijke toegang tot 10 individuele schakelaars die aangesloten zijn op de stopcontacten voor alle pompen en overige accessoires. Deze zijn allen beveiligd met geïntegreerde stroomonderbrekers


Red Sea Max S 500

  • Glasdikte: 12mm

  • Inhoud aquarium: 410 liter

  • Inhoud sump: 60 liter

  • Afmetingen aquarium (lxbxh): 128x70x64cm

  • 3x ReefLED 90 en een aangepast verlichtingsarmatuur Red Sea.

  • Totale hoogte incl. meubel:156cm

  • Opvoerpomp 7000 l/h

  • Eiwitafschuimer RedSea Skimmer 600 1800 l/h water & 800 l/h lucht

Meer informatie
Merk Red Sea
Schrijf uw eigen review
Je reviewt:Red Sea Max S 500
Jouw beoordeling

Search engine powered by ElasticSuite
Copyright © 2020 Heevis.