Notropis Lutipinnis

€ 13,50

Notropis Lutipinnis

momenteel alleen leverbaar op bestelling
minimaal 2 weken levertijd

De Notropis lutipinnis behoort tot de familie van eigenlijke karpers. De vis komt oorspronkelijk uit het zuidoosten van de Verenigde Staten en dan met name Carolina en Georgia. In die regio’s staan ze ook wel bekend als “Yellowfin Shiners” oftewel “geelvinnige glimmers”. De vis heeft een olijfgroenig bovenlichaam en een wit onderlichaam, over het midden van hun lichaam loopt een zwarte streep. Hun kenmerkende eigenschap zijn de gele vinnen en hun gele kop. Er bestaan ook varianten van het mannelijk geslacht waarbij hun hele lichaam een rode kleur heeft. De Notropis lutipinnis komt van oorsprong voor in helder en snelstromend water en zijn dan ook echte zwemmers.

Meer informatie
Merk Heevis
Schrijf uw eigen review
Je reviewt:Notropis Lutipinnis
Jouw beoordeling

Elke zaterdag rijdt de Heevis bezorgdienst vaste routes in Nederland. 

Voor de bezorgdatums in uw provincie zie onderstaand schema. Om op tijd geleverd te kunnen worden is het noodzakelijk dat uw bestelling op de maandag vooraf (vóór 12.00 uur) bij Heevis binnen is. U wordt duidelijk geïnformeerd of het bestelde voorradig is.

Let op! Niet alle dieren op onze site zijn toegestaan in Belgie. Dit door de Vlarem wetgeving. Check voor je de bestelling plaatst, of het gewenste dier toegestaan is. (hier is een Belgische positieflijst voor) 

 

Bij geen aanwezigheid op de doorgegeven bezorgdatum, worden de bezorgkosten altijd in rekening gebracht.

De bezorgkosten voor levende dieren zijn altijd €28,75 per zending ongeacht de ordergrootte.

Levering uitsluitend binnen Nederland en een gedeelte België (met uitzondering van de eilanden).

Op de bezorg-datum dient tussen 08.00 uur en 20.00 uur altijd iemand aanwezig te zijn om de dieren in ontvangst te nemen.

De tijdindicatie kunnen wij de vrijdag van te voren doorgeven.

De ontvanger van de dieren is minimaal 16 jaar (legitimatie verplicht).

Bij DOA (Dead on arrival) crediteerd Heevis áltijd het betaalde bedrag van het dier. Het is niet mogelijk om een dier na te leveren. In geval van DOA stuur een foto van het dier naar webshop@heevis.nl

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan doorgegeven voorraden of bezorg-datums. Door een bestelling te plaatsen accepteert u onze leveringsvoorwaarden.

Search engine powered by ElasticSuite
Copyright © 2020 Heevis.