krulvliegen

€ 2,95

Krulvliegen (Musca Domestica) Krulvliegen zijn te vergelijken met de huisvlieg, met enig verschil dat de vleugels gekruld zijn waardoor ze niet kunnen vliegen. Ze kunnen wel tegen de glazen wanden van een terrarium oplopen, door deze eigenschap zijn ze zeer geschikt voor jonge kameleons. De krulvliegen zijn verkrijgbaar als poppen of als vliegen. Bij de poppen kan men zelf een controleren wanneer die vliegen wilt hebben door het bakje warmer of kouder weg te zetten. Doosje poppen ca. 75stuk Doosje vliegen ca. 75stuk De vliegen kun je het beste een paar dagen goed houden met een suikerklontje die wat vochtig is door koffiemelk. De optimale bewaartemperatuur van de krulvliegen ligt rond de 8

Meer informatie
Merk Heevis
Schrijf uw eigen review
Je reviewt:krulvliegen
Jouw beoordeling

Elke zaterdag rijdt de Heevis bezorgdienst vaste routes in Nederland. 

Voor de bezorgdatums in uw provincie zie onderstaand schema. Om op tijd geleverd te kunnen worden is het noodzakelijk dat uw bestelling op de maandag vooraf (vóór 12.00 uur) bij Heevis binnen is. U wordt duidelijk geïnformeerd of het bestelde voorradig is.

Bij geen aanwezigheid op de doorgegeven bezorgdatum, worden de bezorgkosten altijd in rekening gebracht.

De bezorger levert uitsluitend op de begane grond. Verdere uitleg over eventuele instalatie etc. kan niet via de chauffeur gecommuniceerd worden. Daarvoor kan contact worden opgenomen met onze winkel in Eindhoven.

Levering uitsluitend binnen Nederland en een gedeelte België (met uitzondering van de eilanden).

Op de bezorg-datum dient tussen 08.00 uur en 20.00 uur altijd iemand aanwezig te zijn om het bestelde in ontvangst te nemen.

De tijdindicatie kunnen wij de vrijdag van te voren doorgeven.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan doorgegeven voorraden of bezorg-datums. Door een bestelling te plaatsen accepteert u onze leveringsvoorwaarden.

Search engine powered by ElasticSuite
Copyright © 2020 Heevis.