Heteractis Crispa cream

€ 39,00
Heteractis Crispa cream De tentakels van de Heteractis Crispa zijn algemeen witachtig, violet, of groenachtige kleur, en sommige exemplaren zijn gevonden met mooie blauwe, paarse,pink en mauve tips. Gewoonlijk heeft een grijs of violetbruin algemene verschijning, afhankelijk van de concentratie van de symbiotische algen, zooxanthallae. Het heeft ook een nogal leerachtig uiterlijk, vandaar de term 'leer' in verschillende gemeenschappelijke namen. Deze gemeenschappelijke namen zijn de Leerachtige zeeanemoon, Leder Anemone, en leerachtig sebae zeeanemoon. In de natuur deze anemoon is gevonden als een gastheer voor 14 verschillende soorten clownvis. Het is ook bekend te associëren met de Domino Damselfish Dascyllus trimaculatus en anemoon garnalen in de Periclimenes geslacht. Zij gebruiken hun giftige cellen of nematocysten gevonden in hun tentakels te steken en afbuigen eventuele bedreigingen of aanvallen. Sommige roofdieren kunnen andere anemonen, naaktslakken, zeesterren en enkele maanvissen. Borstelwormen ook zijn bekend te irriteren en kauwen bij H. crispa. De Heteractis Crispa is de meest geïmporteerde zeeanemoon. Het wordt begunstigd door aquarianen omdat hij met succes clownvissen zal gastheer in het aquarium, maar niet alle clowns naar alle H. crispa. Deze anemoon vaak niet goed te doen in gevangenschap, dus het is aan te raden dat ze alleen worden geprobeerd door ervaren aquarianen. Op de meeste anemonen zit een week levertijd, ook een aantal op voorraad.
Meer informatie
Merk Heevis
Schrijf uw eigen review
Je reviewt:Heteractis Crispa cream
Jouw beoordeling

Elke zaterdag rijdt de Heevis bezorgdienst vaste routes in Nederland. 

Voor de bezorgdatums in uw provincie zie onderstaand schema. Om op tijd geleverd te kunnen worden is het noodzakelijk dat uw bestelling op de maandag vooraf (vóór 12.00 uur) bij Heevis binnen is. U wordt duidelijk geïnformeerd of het bestelde voorradig is.

Let op! Niet alle dieren op onze site zijn toegestaan in Belgie. Dit door de Vlarem wetgeving. Check voor je de bestelling plaatst, of het gewenste dier toegestaan is. (hier is een Belgische positieflijst voor) 

 

Bij geen aanwezigheid op de doorgegeven bezorgdatum, worden de bezorgkosten altijd in rekening gebracht.

De bezorgkosten voor levende dieren zijn altijd €28,75 per zending ongeacht de ordergrootte.

Levering uitsluitend binnen Nederland en een gedeelte België (met uitzondering van de eilanden).

Op de bezorg-datum dient tussen 08.00 uur en 20.00 uur altijd iemand aanwezig te zijn om de dieren in ontvangst te nemen.

De tijdindicatie kunnen wij de vrijdag van te voren doorgeven.

De ontvanger van de dieren is minimaal 16 jaar (legitimatie verplicht).

Bij DOA (Dead on arrival) crediteerd Heevis áltijd het betaalde bedrag van het dier. Het is niet mogelijk om een dier na te leveren. In geval van DOA stuur een foto van het dier naar webshop@heevis.nl

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan doorgegeven voorraden of bezorg-datums. Door een bestelling te plaatsen accepteert u onze leveringsvoorwaarden.

Search engine powered by ElasticSuite
Copyright © 2020 Heevis.