GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN: Op vrijdagen vervalt de koopavond, verder blijft de winkel voorlopig tot nader order normaal geopend.

GrowCap

€ 11,95

Wat is GrowCap?

GrowCap plantenvoeding in handige capsules is een unieke samenstelling van natuurlijke ingrediënten en geselecteerde micro organismen.

De ijverige micro organismen zijn essentieel; deze zorgen voor het transport en de (langzame) opname van de voeding, mineralen en spoorelementen door de plant. Bovendien zuiveren deze het water zodat het mooi helder wordt.

De 5 capsules steek je 3 cm diep in de bodem van het aquarium, langzaam komen de bestanddelen vrij en worden verspreid door de tot leven gewekte micro organismen. Vanaf heden eten uw planten alleen nog slow food.

GrowCap is ontwikkeld voor de consument die zonder al teveel gedoe gewoon wil genieten van zijn of haar aquarium.

Als je de eenmalige dosering van 5 capsules in de bodem hebt gestopt heb je er gedurende een periode van maar liefst 8 weken geen omkijken meer naar.

Maar ook zeker de gevorderde aquarist die werkt met Co2, veel licht en een diversiteit aan flora heeft veel baat bij de groene capsules. (Snel)groeiende planten hebben bijvoorbeeld vaak behoefte aan meer (kalium)fosfaat en nitraat; deze zijn volop aanwezig in GrowCap omdat door de unieke bodemwerking deze bestanddelen niet tot algvorming leiden.

GrowCap is 100% natuurlijk, bevat 100% werkzame bestanddelen en wordt duurzaam geproduceerd.

Een Alles-in-1 formule, speciaal ontwikkeld voor waterplanten, die de natuurlijke balans herstelt. Met helder water en prachtige, gezonde planten als resultaat.

Leverbaar in 3 maten:

  • GrowCap small 100 liter (5 capsules)
  • GrowCap medium 250 liter (8 capsules) 
  • GrowCap Large 500 liter (6 capsules)Meer informatie
EAN 8719326470207
Merk Heevis
Schrijf uw eigen review
Je reviewt:GrowCap
Jouw beoordeling


Copyright © 2018 Heevis. Realisatie Vendic.