exoterra desert substrate heater warmtemat 4 watt

€ 21,45

Heat Wave Desert

PT2028 Extra Small 10 x 12.5 cm 4” x 5”
PT2030 Small 20 x 20 cm 8” x 8”
PT2035 Medium 26.5 x 28 cm 10” x 11”
PT2040 Large 27.9 x 43.2 cm 11” x 17”

Reptielen en amfibieën zijn ectothermisch of koudbloedig. Een gepast verwarmingssysteem is aldus een heel voornaam element bij het opstarten van een natuurlijk terrarium. Reptielen kunnen hun lichaamstemperatuur gedeeltelijk regelen door de warmtestraling van de zon, in het terrarium geproduceerd door de verlichting of de ceramische warmtestraler (Heat Wave Lamp). In hun natuurlijk biotoop gebruiken reptielen dikwijls oppervlaktes die door de zon zijn opgewarmd, zoals takken, stenen of de bodemgrond als warmtebron. De Heat Wave Rock en Heat Wave substraatverwarmers leveren deze natuurlijke omstandigheden door de steen of het substraat in het terrarium te verwarmen en bevorderen alzo het natuurlijke warmteregelende gedrag bij reptielen.

De woestijn substraatverwarmer simuleert door de zon verwarmde zandheuvels in de woestijn. Het aantal uren zon en de sterkte ervan kan in deze gebieden oppervlaktes erg opwarmen. De bodem is droog en kan de luchtvochtigheid niet bevorderen zoals in het regenwoud of sommige tropische gebieden. De kracht van de woestijn substraatverwarmer is ontworpen om op een veilige wijze deze omstandigheden in het terrarium te creëren.
•Ideaal voor droog terrarium of woestijnterrarium
•Te monteren onder het bassin
•Warmtegeleidende bron voor reptielen en spinachtigen
•Stimuleert de warmteregeling, is belangrijk voor de stofwisseling, de vertering, de eetlust en de behendigheid van het dier
•Veilige, gelijkmatige warmteverdeling

Uitstekend voor bodembewoners indien onder het terrarium aangebracht.
Uitstekend voor boombewonende reptielen indien aan de achter- of zijkant van het terrarium aangebracht

Meer informatie
EAN 0015561221412
Merk Exoterra
Schrijf uw eigen review
Je reviewt:exoterra desert substrate heater warmtemat 4 watt
Jouw beoordeling

Elke zaterdag rijdt de Heevis bezorgdienst vaste routes in Nederland. 

Voor de bezorgdatums in uw provincie zie onderstaand schema. Om op tijd geleverd te kunnen worden is het noodzakelijk dat uw bestelling op de maandag vooraf (vóór 12.00 uur) bij Heevis binnen is. U wordt duidelijk geïnformeerd of het bestelde voorradig is.

Bij geen aanwezigheid op de doorgegeven bezorgdatum, worden de bezorgkosten altijd in rekening gebracht.

De bezorger levert uitsluitend op de begane grond. Verdere uitleg over eventuele instalatie etc. kan niet via de chauffeur gecommuniceerd worden. Daarvoor kan contact worden opgenomen met onze winkel in Eindhoven.

Levering uitsluitend binnen Nederland en een gedeelte België (met uitzondering van de eilanden).

Op de bezorg-datum dient tussen 08.00 uur en 20.00 uur altijd iemand aanwezig te zijn om het bestelde in ontvangst te nemen.

De tijdindicatie kunnen wij de vrijdag van te voren doorgeven.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan doorgegeven voorraden of bezorg-datums. Door een bestelling te plaatsen accepteert u onze leveringsvoorwaarden.

Search engine powered by ElasticSuite
Copyright © 2020 Heevis.