LET OP: Door de enorme drukte kan het zijn dat uw bestelling later wordt verstuurd/geleverd dan u van ons gewend bent

Chinemys reevesii

€ 29,95

Chinemys reevesii

De Chinese driekielschildpad heeft een iets hoger schild in het midden. Aan beide kanten van het schild zit tussen de schildrand en het midden een extra kiel. De kleuren gaan van bruin tot groen. Deze waterschildpad heeft aan weerszijden van de kop een paar dunne witte lengtestrepen tot in de nek.

Wat eet de Chinese Driekielschildpad zoal ? De schildpad eet incecten en hun larven, kleine visjes en andere waterbeestjes. Soms eten ze stukken plant, of fruit dat in het water valt.
Waar woont de Chinese driekiel ? Deze schildpad komt voor in Azië, o.a. in China, Japan en Korea. Ze leven in de moerassen aan de waterkant, waar veel kleine insecten leven en zaden, plantendelen en stukken fruit in het water vallen. Als koudbloedig dier zitten ze vaak in de zon om op te warmen. In de winter verschuilen ze zich onder een steen of in de modder.
Voorzieningen
Een ruim aquarium met een 20 centimeter diep waterdeel en 1/3 landdeel is voldoende voor een groep volwassen dieren. U kan met een kleiner aquarium starten voor de eerste drie, vier jaar. Hou ermee rekening dat u later zal moeten overstappen naar grotere voorzieningen.
In het watergedeelte voorziet u best een stuk kienhout en wat drijvende kurkstukken om te schuilen. UVB licht is nodig voor de ontwikkeling van het schild. Een warmtelamp zorgt voor de nodige warmte en zonlichtvervanging
Meer informatie
Merk Heevis
Schrijf uw eigen review
Je reviewt:Chinemys reevesii
Jouw beoordeling

Elke zaterdag rijdt de Heevis bezorgdienst vaste routes in Nederland. 

Voor de bezorgdatums in uw provincie zie onderstaand schema. Om op tijd geleverd te kunnen worden is het noodzakelijk dat uw bestelling op de maandag vooraf (vóór 12.00 uur) bij Heevis binnen is. U wordt duidelijk geïnformeerd of het bestelde voorradig is.

 

De bezorgkosten voor levende dieren zijn altijd €18,75 per zending ongeacht de ordergrootte.

Levering uitsluitend binnen Nederland (met uitzondering van de eilanden).

Op de bezorg-datum dient tussen 08.00 uur en 20.00 uur altijd iemand aanwezig te zijn om de dieren in ontvangst te nemen.

Helaas is het niet mogelijk een exacte bezorgtijd door te geven. U kunt een dag voor bezorging contact opnemen of wij u een nadere indicatie kunnen geven.

De ontvanger van de dieren is minimaal 16 jaar (legitimatie verplicht).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan doorgegeven voorraden of bezorg-datums. Door een bestelling te plaatsen accepteert u onze leveringsvoorwaarden.


Copyright © 2018 Heevis. Realisatie Vendic.