Barbus Semifasciolatus

€ 7,50
Op aanvraag
Levertijd: Op aanvraag
Barbus Semifasciolatus De wildvorm van Barbus semifasciolatus is lichtgroen van kleur, maar zeker ook een aantrekkelijk visje. Met een maximale grootte van 5 tot 5,5cm is dit een geschikte bewoner van een gezelschapsaquarium. In sommige beschrijvingen wordt melding gemaakt van exemplaren die tot 9 cm groot groeien, dit wordt echter als uitzonderlijk beschouwd. In een schooltje voelen de dieren zich het meest op hun gemak. Verspreiding: Barbus semifasciolatus komt voor in Vietnam, Taiwan, het zuid-westen van China and het noordelijk deel van Laos. Er zijn geïntroduceerde populaties bekend in Singapore en op Hawaii. In delen van Rusland leeft ook een populatie maar het is nog onduidelijk of deze er van nature voorkomt of dat het hier ook om een geïntroduceerde populatie gaat.
Meer informatie
Merk Heevis
Levertijd Op aanvraag
Schrijf uw eigen review
Je reviewt:Barbus Semifasciolatus
Jouw beoordeling

Elke zaterdag rijdt de Heevis bezorgdienst vaste routes in Nederland. 

Voor de bezorgdatums in uw provincie zie onderstaand schema. Om op tijd geleverd te kunnen worden is het noodzakelijk dat uw bestelling op de maandag vooraf (vóór 12.00 uur) bij Heevis binnen is. U wordt duidelijk geïnformeerd of het bestelde voorradig is.

Let op! Niet alle dieren op onze site zijn toegestaan in Belgie. Dit door de Vlarem wetgeving. Check voor je de bestelling plaatst, of het gewenste dier toegestaan is. (hier is een Belgische positieflijst voor) 

 

Bij geen aanwezigheid op de doorgegeven bezorgdatum, worden de bezorgkosten altijd in rekening gebracht.

De bezorgkosten voor levende dieren zijn altijd €28,75 per zending ongeacht de ordergrootte.

Levering uitsluitend binnen Nederland en een gedeelte België (met uitzondering van de eilanden).

Op de bezorg-datum dient tussen 08.00 uur en 20.00 uur altijd iemand aanwezig te zijn om de dieren in ontvangst te nemen.

De tijdindicatie kunnen wij de vrijdag van te voren doorgeven.

De ontvanger van de dieren is minimaal 16 jaar (legitimatie verplicht).

Bij DOA (Dead on arrival) crediteerd Heevis áltijd het betaalde bedrag van het dier. Het is niet mogelijk om een dier na te leveren. In geval van DOA stuur een foto van het dier naar webshop@heevis.nl

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan doorgegeven voorraden of bezorg-datums. Door een bestelling te plaatsen accepteert u onze leveringsvoorwaarden.

Search engine powered by ElasticSuite
Copyright © 2020 Heevis.