Barbus Lateristriga

€ 2,75
3 - 7 werkdagen
Levertijd: 3 - 7 werkdagen
Barbus Lateristriga Barbus Lateristriga (Valenciennes, 1842) Beschrijving: Barbus Lateristriga is een karperachtige van redelijk formaat met een maximale grootte van ongeveer 18 cm. Het zijn actieve vredelievende vissen die vooral op jonge leeftijd in scholen leven. De combinatie van verticale en een horizontale streep geeft hen een apart uiterlijk. Verspreiding: Barbus Lateristriga is afkomstig uit Maleisië, Thailand, Singapore, Sumatra, Borneo. Hier leven zij in helder zuurstofrijk water. Soms worden zij ook in zwartwater stroompjes gevangen. Aquarium vereisten: Het aquarium voor een groepje Barbus Lateristriga groot zijn. Een minimum afmeting van 150x50x50cm. Hier kan een groepje van ongeveer 8 exemplaren goed in worden gehuisvest. Zorg voor dichte beplanting aan de zijkanten zodat ze kunnen schuilen. Gebruik stevige planten want de vissen zijn omnivoor. Amazone zwaardplant en reuzen-vallisneria (Vallisneria gigantea) zijn geschikt. Zorg voor een goede doorstroming. Kweek: Kweken met Barbus Lateristriga is niet moeilijk het is een echte vrijlegger. De bodem kan voorzien worden van een stukje kunststof grasmat, plaats tevens een flinke pluk Javamos of andere fijn bladerige planten. Nesten zijn erg groot, vaak worden honderden eitjes gelegd. Zorg voor een flinke uitzwembak voor het opkweken van de jongen. Geschikte combinaties: Barbus Lateristriga kan Samengehouden worden met bijvoorbeeld meervallen. Kort overzicht: Herkomst: Grote delen van ZO Azie. Maximale lengte: 18 cm Plaats in het aquarium: Onderste en middelste waterlagen Hoeveelheid licht: normaal licht temperatuur 22 tot 26C Hardheid en PH: neutraal water.
Meer informatie
Merk Heevis
Levertijd 3 - 7 werkdagen
Schrijf uw eigen review
Je reviewt:Barbus Lateristriga
Jouw beoordeling

Elke zaterdag rijdt de Heevis bezorgdienst vaste routes in Nederland. 

Voor de bezorgdatums in uw provincie zie onderstaand schema. Om op tijd geleverd te kunnen worden is het noodzakelijk dat uw bestelling op de maandag vooraf (vóór 12.00 uur) bij Heevis binnen is. U wordt duidelijk geïnformeerd of het bestelde voorradig is.

Let op! Niet alle dieren op onze site zijn toegestaan in Belgie. Dit door de Vlarem wetgeving. Check voor je de bestelling plaatst, of het gewenste dier toegestaan is. (hier is een Belgische positieflijst voor) 

 

Bij geen aanwezigheid op de doorgegeven bezorgdatum, worden de bezorgkosten altijd in rekening gebracht.

De bezorgkosten voor levende dieren zijn altijd €28,75 per zending ongeacht de ordergrootte.

Levering uitsluitend binnen Nederland en een gedeelte België (met uitzondering van de eilanden).

Op de bezorg-datum dient tussen 08.00 uur en 20.00 uur altijd iemand aanwezig te zijn om de dieren in ontvangst te nemen.

De tijdindicatie kunnen wij de vrijdag van te voren doorgeven.

De ontvanger van de dieren is minimaal 16 jaar (legitimatie verplicht).

Bij DOA (Dead on arrival) crediteerd Heevis áltijd het betaalde bedrag van het dier. Het is niet mogelijk om een dier na te leveren. In geval van DOA stuur een foto van het dier naar webshop@heevis.nl

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan doorgegeven voorraden of bezorg-datums. Door een bestelling te plaatsen accepteert u onze leveringsvoorwaarden.

Search engine powered by ElasticSuite
Copyright © 2020 Heevis.