Barbus everetti

€ 2,75
Barbus Everetti Beschrijving: Barbus everetti is vernoemd naar de Britse onderzoeker Alfred Hart Everett. Het is een vreedzame scholenvis met een echte karperachtige bouw. Mannen worden ongeveer 10cm, vrouwen tot 12cm. Het kleuren en strepenpatroon variëren per leefgebied. Om deze variaties in gevangenschap te behouden is het belangrijk de dieren uit de verschillende gebieden apart te houden zodat de lijnen “zuiver” blijven. Verspreiding: Barbus everetti is afkomstig uit van Borneo en Oostelijk Maleisië. Er zijn ook vondsten van B. everetti gemeld op Sumatra er is nog onderzoek gaande naar de vraag of dit inderdaad dezelfde soort is. Aquarium vereisten: Een aquarium van 120x60x60cm is al groot genoeg voor een groepje Barbus everetti . Hier kan een groepje van ongeveer 8 exemplaren goed in worden gehuisvest. Gebruik neutraal water en beplant de zijkanten van het aquarium met stevige planten. Het zijn alleseters houdt hiermee rekening bij de planten van uw keuze. Zij houden van warmte 26-28 graden.. Kweek: Er is nog geen beschrijving van kweekresultaten met Barbus everetti. Wel is bekend dat het vrijleggers zijn .. Verdere suggesties zijn een ondiepe bak te gebruiken en de temperatuur iets te laten stijgen om de vissen tot paren aan te zetten. een laag knikkers op de bodem voorkomt eivraat door de ouders. Geschikte combinaties: Barbus everetti kan goed gecombineerd worden met andere vreedzame vissen. Voorwaarde is dat ze ongeveer van gelijk formaat moeten zijn. Kort overzicht: Herkomst: Borneo Maximale lengte: 12cm Plaats in het aquarium: Onderste en middelste waterlagen Hoeveelheid licht: normaal temperatuur 18 tot 29C Hardheid: neutraal Moeilijkheidsgraad: enige ervaring vereist.
Meer informatie
Merk Heevis
Schrijf uw eigen review
Je reviewt:Barbus everetti
Jouw beoordeling

Elke zaterdag rijdt de Heevis bezorgdienst vaste routes in Nederland. 

Voor de bezorgdatums in uw provincie zie onderstaand schema. Om op tijd geleverd te kunnen worden is het noodzakelijk dat uw bestelling op de maandag vooraf (vóór 12.00 uur) bij Heevis binnen is. U wordt duidelijk geïnformeerd of het bestelde voorradig is.

Let op! Niet alle dieren op onze site zijn toegestaan in Belgie. Dit door de Vlarem wetgeving. Check voor je de bestelling plaatst, of het gewenste dier toegestaan is. (hier is een Belgische positieflijst voor) 

 

Bij geen aanwezigheid op de doorgegeven bezorgdatum, worden de bezorgkosten altijd in rekening gebracht.

De bezorgkosten voor levende dieren zijn altijd €28,75 per zending ongeacht de ordergrootte.

Levering uitsluitend binnen Nederland en een gedeelte België (met uitzondering van de eilanden).

Op de bezorg-datum dient tussen 08.00 uur en 20.00 uur altijd iemand aanwezig te zijn om de dieren in ontvangst te nemen.

De tijdindicatie kunnen wij de vrijdag van te voren doorgeven.

De ontvanger van de dieren is minimaal 16 jaar (legitimatie verplicht).

Bij DOA (Dead on arrival) crediteerd Heevis áltijd het betaalde bedrag van het dier. Het is niet mogelijk om een dier na te leveren. In geval van DOA stuur een foto van het dier naar webshop@heevis.nl

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan doorgegeven voorraden of bezorg-datums. Door een bestelling te plaatsen accepteert u onze leveringsvoorwaarden.

Search engine powered by ElasticSuite
Copyright © 2020 Heevis.