Barbus Bimaculatus

€ 2,75
Barbus Bimaculatus Beschrijving: Dit is een schoolvormend visje en zal zich daarom het best voelen met een groep van 5 of meer. Ze zwemmen vooral in de onderste waterlaag en hangen daar soms tezamen met de school vrij still, ookal zijn het goede zwemmers. Ze kunnen wel redelijk schuw zijn. Deze visjes zijn op volwassen leeftijd 7 cm groot. Als voedsel kan er alles worden gegeven maar als voorkeur levendvoer. Verspreiding: In meren en rivieren van Sri Lanka. Ook in deels uitgedroogde rivieren en meren. Zowel in het laagland als in de hogere delen van het eiland. Aquarium vereisten: De minimale lengte voor deze vis is 80cm. Ookal kunnen de vissen soms stil hangen, zorg wel voor voldoende vrije zwem ruimte. Omdat de visjes ook redelijk schuw kunnen zijn, is dichte beplanting nodig voor verstopplekken. Om de zelfde reden wordt een donkere bodem op prijs gesteld. Kweek: Een paar afgezonderd in een kweekbak zetten. De kweek bak moet ingericht zijn met afzetmat of rooster. Hiervoor kan mos, turfvezel etc. voor gebruikt worden. Zacht en zure omstandigheden zorgen voor het snelste resultaat. Maar dit visje is ook te kweken in andere waterwaardes. De ouders moeten na het afzetten verwijdert worden. De jongen kunnen het best met artemia gevoerd worden. Gechikte combinaties: Vreedzaam tegen alle medebewoners. Kort overzicht: Herkomst: Sri Lanka Maximale lengte: 7 cm Plaats in het aquarium: midden Hoeveelheid licht: matig Temperatuur: 22 tot 26C Moeilijkheidsgraad: enige ervaring aangeraden Leeftijd: 5 tot 10 jaar Inkoop: Nakweek Temperament: vreedzaam
Meer informatie
Merk Heevis
Schrijf uw eigen review
Je reviewt:Barbus Bimaculatus
Jouw beoordeling

Elke zaterdag rijdt de Heevis bezorgdienst vaste routes in Nederland. 

Voor de bezorgdatums in uw provincie zie onderstaand schema. Om op tijd geleverd te kunnen worden is het noodzakelijk dat uw bestelling op de maandag vooraf (vóór 12.00 uur) bij Heevis binnen is. U wordt duidelijk geïnformeerd of het bestelde voorradig is.

Let op! Niet alle dieren op onze site zijn toegestaan in Belgie. Dit door de Vlarem wetgeving. Check voor je de bestelling plaatst, of het gewenste dier toegestaan is. (hier is een Belgische positieflijst voor) 

 

Bij geen aanwezigheid op de doorgegeven bezorgdatum, worden de bezorgkosten altijd in rekening gebracht.

De bezorgkosten voor levende dieren zijn altijd €28,75 per zending ongeacht de ordergrootte.

Levering uitsluitend binnen Nederland en een gedeelte België (met uitzondering van de eilanden).

Op de bezorg-datum dient tussen 08.00 uur en 20.00 uur altijd iemand aanwezig te zijn om de dieren in ontvangst te nemen.

De tijdindicatie kunnen wij de vrijdag van te voren doorgeven.

De ontvanger van de dieren is minimaal 16 jaar (legitimatie verplicht).

Bij DOA (Dead on arrival) crediteerd Heevis áltijd het betaalde bedrag van het dier. Het is niet mogelijk om een dier na te leveren. In geval van DOA stuur een foto van het dier naar webshop@heevis.nl

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan doorgegeven voorraden of bezorg-datums. Door een bestelling te plaatsen accepteert u onze leveringsvoorwaarden.

Search engine powered by ElasticSuite
Copyright © 2020 Heevis.