aqua medic nitraat reductor NR 1000

€ 282,00
Gratis verzending!

Aqua Medic Nr 1000 Nitraat Reductor 
 

De Nitratreductor NR 1000 is een anaëroob biologisch filter voor de afbraak van nitraat in zee- en zoetwateraquaria. Zijn kenmerken zijn het grote volume van 10 liter, de interne circulatie en de lage doorstroomsnelheid van 1 - 4 l/u. Onder deze zuurstofarme omstandigheden wordt nitraat door bacteriën afgebroken. Hiervoor hebben ze organische stoffen nodig, die in de vorm van Denimar tabletten en Deniballs toegevoegd kunnen worden. Het volgen en sturen van dit afbraakproces is mogelijk met behulp van een Redoxpotentiaal controller; een aansluitmogelijkheid voor een Redox-elektrode is aanwezig.

De Nitratreductor NR 1000 is een gesloten systeem, dat geïntegreerd kan worden in een bestaand filtersysteem, maar ook als vrijstaand systeem onder het aquarium kan worden aangebracht. De watertoevoer laat zich regelen als een aftakking van de hoofdpomp of een potfilter.

Afmetingen: 17 x 17 x 54 cm (L x B x H

Geadviserde accessoires: Denimar -poeder en Deniballs als voeding voor de bacteriën, Aqua Medic mV-controller of mV-computer met drukbestendige korte Redox-elektrode met schroefaansluiting PG 13,5.
 

Meer informatie
Merk Aqua Medic
Schrijf uw eigen review
Je reviewt:aqua medic nitraat reductor NR 1000
Jouw beoordeling

Search engine powered by ElasticSuite
Copyright © 2020 Heevis.